Sonata del compositor italià Giuseppe Valentini (1681-1753). La data de còpia figura en la portada, a sota del títol. Paper genovès del segle XVIII (filigrana que presenta l’escut de Gènova amb una creu llatina coronada inscrita en un òval i flanquejada per dos grifons rampants, sota la qual figuren dos cercles, un amb les lletres SP i sota aquest un altre amb la lletra S). Correspon a la sonata Pastorale n. XII, op. 5 de la sèrie titulada Villeggiature armoniche a tre, publicat per primera vegada a Roma l'any 1707.
Compositor desconegut. Obra anònima. Fragment. 1 foli. A una cara Aria de Joan Pons , per a veu i acompanyament de violí; a l'altra cara uns minuets, còpia de la mateixa mà que les obres relacionades amb Juan Martorell Olives.
Sonata del compositor anglès Robert Valentine (1674-1747). La major part del manuscrit es correspon a l'op. 3 del compositor, però no manté ordre ni nombre de moviments. Dos quaderns de 8 bifolis, format vertical; nom de la part a la portada. Obra instrumental per a dos instruments no determinats al document, però possiblement violí i baix: cantus en clau de sol; bassus en clau de fa, sense xifrat. Cicle de vuit sonates. Possiblement còpia hispànica: Alegro, Sonata primera.
Concertos del compositor austríac Carl Ditters von Dittersdorf (1739-1799). Estan desenvolupades les cadències i solos. Format vertical. Tres moviments: Moderato / Adagio / Presto.
Compositor desconegut. Obra anònima. El sisè duo és un arranjament del rondó de la simfonia en LaM d'Ignaz Pleyel. El quart duo no assenyala l'autor al manuscrit, però correspon al primer moviment de la mateixa simfonia en LaM. Quadern amb 27 danses per a instrument sol i 6 duos. Pentagrama en clau de sol per a instrument que pugui fer melodia i acords fins a quatre notes. Copista relacionat amb altres obres on apareix el nom de Juan Martorell Olives; a la pàgina 1, anotació manuscrita Martorell. En el repertori de danses hi ha minuets, contradanses, marxes, sigadillas. Els duos no registren l'autor, excepte el sisè on consta el nom de Pleyel. Al final, tres pàgines buides, només amb els pentagrames.
Compositor desconegut. Obra anònima. Fragment. 1 bifoli. Partitura per a violí i baix, sistema de dos pentagrames en clau de sol i clau de fa. A la pàgina 3 s'han copiat dos minuets, només en clau de sol.
Compositor desconegut. Obra anònima. Un foli. Fragment. Dos copistes: a una cara del foli s'hi troba una melodia titulada Le caprice de Blanc i copiada per la mateixa mà que altres obres relacionades amb Juan Martorell Olives; segurament per a violí. A l'altra cara del foli hi ha un rondó en La M per a violino secondo.
Compositor desconegut. Obra anònima. Incomplet. Anotacions manuscrites. Dos quaderns de quatre fulls units (cosits pel marge esquerre), però les lliçons no van per ordre. A leccione 6 hi apareix el nom de Juan Martorell Olives, ratllat però encara legible. A leccione 21 hi apareix l'anotació manuscrita El Violí molt alt: el bras tant com se pot devall al violi â la part del Cós. Axo sempre â la memòria; a leccione 22 hi apareix l'anotació manuscrita Antonio Sintes. S'atribueix la còpia a l'entorn de Juan Martorell Olives en funció de la semblança amb la còpia manuscrita de la signatura 6:11:4. A algun dels exercicis la cal·ligrafia és molt tosca i poc segura. Antonio Sintes podria correspondre a Antonio Sintes Casasnovas (1835-1909), violinista. Canonge penitencier des de 1866 de la catedral de Menorca. Músic afeccionat, rebé classes de Benet Andreu. Participà com a violinista en les vetllades musicals a cercles privats i també a l’orquestra que acompanyava la capella de música de la catedral.
Danses de compositor desconegut. Obra anònima. Repertori de danses, incomplet. Són dos bifolis per a vl1 i 2. Mateix copista que part vl2 de la signatura 6:11.15. Al marge superior, centre, anotació d'un nombre d'una signatura antiga, 13 i 15. Conté minuets i altres aires de dansa (pasapie).
Compositor desconegut. Obra anònima. Música de dansa per a orquestra o grup de cambra: a la part de violí primer s'assenyalen entrades dels oboès (solo de obueses). La part de violí 1 aparentment està completa (7 minuets, 1 contradansa); la part de violí 2 no, hi falta la contradansa i l'últim minuet. Al marge superior, centre, anotació d'un nombre d'una signatura antiga, 11. S'observa la mà de dos copistes diferents; el copista de la part vl2 és el mateix que el de la signatura 6:11.1.5 Part vl1, 3a dansa: Peñafiel.
Compositor desconegut. Obra anònima. Part vl1 incompleta, falten fulls danses n. 3 a n. 10. Col·lecció de 52 danses (minuets, paspie i contradanses). Presenta evidents signes d'ús: brutícia. Possible còpia hispànica: pitsicato, Flauti, paspie, Co[n]trada[n]sa. Hi apareix la inscripció Gavino Olives y Olives.
Compositor desconegut. Obra anònima. La Calenda, o anunci de Nadal, es canta a la missa de la Nativitat, el 24 de desembre per anunciar la celebració del naixement de Crist. Línia del baix, xifrat, en clau de fa. Assenyala vuit parts, cadascuna indicada amb un número i l'incipit literari del text llatí. Atribució de la còpia: a la partitura hi figura el nom de Juan Martorell y Olives, amb la mateix tinta i cal·ligrafia de la part musical.
Compositor desconegut. Obra anònima. Un bifoli. La còpia presenta la mà del mateix copista que les obres de Valentine i Maccarani (6:10:2 i 6:10:3). Possiblement còpia hispànica: Violin secundo. Quatre moviments (Grave-Allegro-Adagio-Allegro).
Simfonia de Ignaz Pleyel (1757-1831). Només té portada la part de vl1. Portada vl1: el 24 del títol està anotat a mà, no imprès. A portada, segell magatzem venda: A Paris. Chez H. Naderman, Editeur, Luthier, Facteur de Harpe et autres Instruments: Successeur du Citoyen BOYER, Md. de Musique, Rue de la loi, à l'ancien Caffé de Foy. A l'interior, primera pàgina en blanc amb anotació manuscrita de les inicials G.S., que molt possiblement corresponen a Gaspar Josep Saura i Olivar (1771-1818), casat amb Josefa Squella Olives i pare de Simó Saura i Squella.